جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم
سرخط خبرها

قالیباف: از مذاکرات یمنی-یمنی حمایت کامل می‌کنیم| سخنگوی انصارالله: قدرت یمن را بخشی از قدرتِ محور مقاومت می‌دانیم

  • کد خبر: ۱۲۴۹۹۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹
قالیباف: از مذاکرات یمنی-یمنی حمایت کامل می‌کنیم| سخنگوی انصارالله: قدرت یمن را بخشی از قدرتِ محور مقاومت می‌دانیم
رئیس مجلس با بیان اینکه دشمنان در یمن جنگ را به سمت جنگ اقتصادی می‌برند تا مردم را به ستوه بیاورند، تاکید کرد: ما از استقلال یمن و مذاکرات یمنی - یمنی حمایت کامل می‌کنیم و این را یک وظیفه دینی و انسانی می‌دانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن صبح امروز شنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ بامحمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با بیان اینکه ما از استقلال یمن و مذاکرات یمنی - یمنی حمایت کامل می‌کنیم و این را یک وظیفه دینی و انسانی می‌دانیم، اظهار کرد: البته این فرصت پیش نیامده که یمن را از نزدیک ببینم، ولی مجموعه گزارشات و صحنه‌هایی که از آنجا مشاهده می‌شود، بیانگر روحیه جهاد، ایستادگی، شهادت و ایثارگری تک تک مردم و ملت یمن و همچنین رزمندگان یمنی است.

وی با بیان این که حوادث یمن بسیار شبیه حوادث انقلاب اسلامی ایران است گفت: دوستان هم نهضتی ما در کشور‌های محور مقاومت در شروع کار با مشکل اداره کشور مواجه نبودند، اما ما و شما در شروع کار باید هم کشور را اداره می‌کردیم و هم جنگ را بایستی اداره می‌کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری روز‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی و بیان این که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا و رژیم صهیونیستی بر این باور بودند که در زمان کوتاهی بر ما پیروز شده و بر انقلاب ما غلبه خواهند کرد، بنابراین وارد فاز نظامی شدند تصریح کرد: براساس این طراحی، در همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ما را درگیر یک جنگ طولانی و طاقت فرسا کردند و هر چه زمان جلوتر رفت، فشار بیشتری به ما تحمیل شد و تعدادی از نمایندگان مجلس، رئیس قوه قضائیه، نخست وزیر و رئیس جمهور و بسیاری از مردم و زنان و کودکان را در خیابان‌ها ترور و شهید کردند تا شرایط بحرانی برای جمهوری اسلامی ایجاد کنند.

رئیس قوه مقننه کشورمان افزود: علی‌رغم بحران‌هایی که دشمنان برای ما ایجاد کردند، روحیه مجاهدت و انقلابی مردم و امام خمینی (ره) به عنوان رهبر کبیر انقلاب باعث شد که مردم این شرایط سخت را سپری کرده و پیروزی حاصل شود.

وی اضافه کرد: البته در ادامه دشمنان ما به ویژه آمریکا و اسرائیل شیوه جنگ را با کشورمان تغییر دادند و با جنگ اقتصادی به دنبال تضعیف فرهنگ و روحیه جهاد و شهادت بین مردم هستند.  

قالیباف با اشاره به تحولات ۸ سال گذشته در یمن گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا و سعودی‌ها بر این باور بودند که طی ۳ ماه موفق خواهند شد که ملت یمن را به زانو دربیاورند، اما نمی‌دانستند که روحیه‌ای که مردم یمن دارند، همانند همان شرایط مردم ایران در زمان انقلاب اسلامی است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان افزود: ما تا زمانی در جبهه مقاومت می‌توانیم بر دشمنان به پیروزی برسیم که بتوانیم تولید قدرت کنیم و اگر این تولید قدرت صورت بگیرد، می‌تواند برای ما مثمر باشد چرا که رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها زبان قدرت را می‌فهمند، بحث من فقط جنگ نظامی نیست، بلکه منظور من تولید قدرت در همه ابعاد آن است به نحوی که دشمن را وادار به عقب نشینی کند.  

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این موضوع را بدانید که دشمنان در یمن جنگ را به سمت جنگ اقتصادی می‌برند تا بتوانند مردم را به ستوه بیاورند، و آنچه که می‌تواند باعث غلبه بر مشکلات شود، تقویت روحیه شجاعت، صبر و مقاومت است.

محمدعبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن نیز در این دیدار گفت: همانطور که می‌دانید یمن در شرایط بسیار سختی قرار دارد که درگیر جنگی طاقت فرسا است، البته در این سال‌ها جمهوری اسلامی ایران موضع  حکیمانه‌ای در قبال مردم یمن داشته است.

وی افزود: دشمن ابتدا فکر می‌کرد که جنگ ساده‌ای در یمن داشته باشد، اما به برکت وجود یک آرمان روشن توانستیم در مقابل این تجاوز بایستیم. ما در مقابل یک تجاوز ایستادگی کردیم، چرا که در برابر متجاوزین راهی جز ایستادگی نیست. نزدیک به ۸ سال است که از تجاوز ظالمانه دشمنان به مردم یمن می‌گذرد و دشمن خود اعتراف کرده که شکست خورده و به بن بست رسیده است که باعث شده آن‌ها به فکر محاصره اقتصادی یمن بیفتند.

عبدالسلام ادامه داد: در عین حال، در حال حاضر از حیث نظامی و اقتصادی نسبت به طرف‌های دیگری که در این جنگ وجود دارند، ما وضعیت بهتری داریم، ما حتی در گفتگو‌هایی که با طرف‌های مختلف داریم، احساس می‌کنیم که آن‌ها متوجه هستند که یمن در حال پیشرفت و حرکت رو به جلو است.

وی با تاکید براین که روابط ما با جمهوری اسلامی ایران امری مهم برای ماست و ما قدرت یمن را بخشی از قدرت محور مقاومت می‌دانیم اظهار کرد: ما در حال حاضر در موضع قدرتمندتری نسبت به دشمنان هستیم، چه از حیث نظامی و چه از حیث وضعیت سازماندهی و اداره امور دولت، و این لطف خدا بود که با وجود جنگ، توانستیم دستاورد‌های خوبی داشته باشیم.

سخنگوی جنبش انصارالله یمن ادامه داد: در شرایط سیاسی امروز، وارد یک آتش بس از طریق سازمان ملل شده ایم؛ البته زمانی این آتش بس آغاز شد که حدود یک سال و نیم جنگ سختی در مأرب وجود داشت و ما در این جنگ توانسته بودیم ۱۳ شهرستان را در این استان از اشغال آزاد کنیم آن هم درشرایطی که نگاه آمریکایی‌ها و سعودی‌ها به مأرب این بود که این استان ایالتی از آمریکاست.

وی با اشاره به فشار‌های شدید دشمن به مردم یمن و محاصره اقتصادی این کشور، با تاکید بر این که ممکن است در صورت ادامه این شرایط و فشار‌ها به مردم یمن درباره آتش بس تجدیدنظر کنیم، گفت: آمریکایی‌ها و سعودی‌ها می‌خواهند که آتش بس ادامه‌دار باشد، در حالی که این شرایط با حقوق انسانی مطابقتی ندارند، البته ما می‌خواهیم که محاصره اقتصادی از مردم یمن برداشته شود تا بتوانیم بهره‌ای از آتش بس داشته باشیم.

عبدالسلام در پایان اظهار داشت: نگاه ما درخصوص آتش‌بس این است که محاصره تمام شود و نیرو‌های خارجی از یمن خارج شوند و تا زمانی که این اهداف به دست نیاید، آتش‌بس نباید تمدید شود. ما می‌دانیم که دشمن می‌خواهد ما را به یک حالت رکود برساند تا بر ما پیروز شود، اما ملت ما در مقابل زیاده خواهی آن‌ها خواهد ایستاد و ما اجازه نمی‌دهیم که آن‌ها کشور ما را نابود کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->